Mansikkakakku

Valmispohja halkaistaan.

Kostuta pohja.

Lisää rahkavaahto, vatkattua kermaa hieman ja mansikat siivuina.

Kansi päälle ja kostuta se. Lisää loppu kerma päälle.

Anna maustua jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Toeima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torttupohja (Euroshopper), annos 200g3.7g13kcal0.2g2.6g0.2g0g
Vanilla rahkavaahto mansikka (Valio), annos 100g3.7g5.1kcal0.2g0.7g0.2g0g
Vispikerma Flora 20%3.7g8kcal0.1g0.2g0.7g0g
Sokeri 0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Mansikka 13g5.9kcal0.1g1.1g0g0.2g
Marli vital-mehu vadelma-mustikka0.9g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g66kcal1.2g9.8g2.2g0.4g
Valittu annoskoko25g33kcal0.6g4.9g1.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g16kcal0.3g2.5g0.6g0.1g
Arvot/100g100g131kcal2.4g19.6g4.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133397