Tuunattu tuhti pinaattikeitto

Sulata pakastepinaattikeitto kattilassa, lisää joukkoon kevätsipuli.

Paista ja mausta jauheliha haluamallasi tavalla, esim mineraalisuolalla, pippurilla, ripauksella jauhelihamaustetta sekä tuoreella, punaisella kevätsipulilla.

Annostele ensin kulhoon (tai suoraan eväskuppiin) pinaattikeitto, keiton keskelle asettele jauheliha keoksi ja ripottele fetaa päälle.

Kaunista vaikkei niin kevyttä...

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattikeitto, Apetit, pakaste, 1 pkt9g6.6kcal0.2g0.6g0.3g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha9g16kcal1.8g0g0.9g0g
Arla Apetina Feta 3%4.7g5.2kcal0.8g0.1g0.1g0g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g56kcal5.6g1.6g2.6g0g
Valittu annoskoko25g28kcal2.8g0.8g1.3g0g
Annoskoko puolitettuna13g14kcal1.4g0.4g0.7g0g
Arvot/100g100g112kcal11.2g3.2g5.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=367211