Paholaisen kakku

Sekoita sulatettu voi, sokeri ja kerma keskenään.

Lisää jauhot + ruokasooda + kardemumma+suola.

Lopuksi lisää kananmunat ja sekoita hyvin.

Paista kakkuvuoassa n. 50 min 180 astetta.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

Taulumaki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 3.3g24kcal0g0g2.7g0g
Sokeri 7.4g30kcal0g7.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.4g3.4kcal0.3g0g0.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 4.4g14kcal0.1g0.1g1.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.1g24kcal0.7g5g0.1g0.2g
Ruokasooda 0.1g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g193kcal2.2g25.2g9g0.4g
Valittu annoskoko25g97kcal1.1g12.6g4.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g48kcal0.6g6.3g2.3g0.1g
Arvot/100g100g388kcal4.4g50.6g18.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=436465