Mikrosuklaakakku

Sekoita kananmunat rasvan sekaan, älä vaahdota, ja sitten kuivat aineet muna-rasvaseokseen, ensiksi keskenään sekoitettuna.

Taikinaseos silikonivuokaan ja 900W mikrossa paistoaika n.3-4 min. Koristele haluamallasi tavalla.

Valitettavasti ei mikään kevyt versio, mutta näppärän nopea ja herkullinen :)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Peppilotta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 40g351kcal0g0g39.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu48g60kcal5.2g0.1g4.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 26g89kcal2.6g18.1g0.3g0.9g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.6g6.4kcal0g1.6g0g0g
Leivinjauhe 2g3.5kcal0.1g0.8g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 7.9g29kcal1.5g0.9g1.7g2.4g
Aprikoosihillo (Rainbow)32g64kcal0.3g15.9g0.3g0g
Ecuador 70% tumma suklaa (Lidl), annos 12.5g50g265kcal3.8g15.4g20.9g0g
Sokeri 34g137kcal0g33.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana480g2010kcal27g173g134.4g6.6g
Valittu annoskoko240g1005kcal13.5g86.5g67.2g3.3g
Annoskoko puolitettuna120g502kcal6.8g43.3g33.6g1.7g
Arvot/100g100g419kcal5.6g36g28g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151381