Juustoperunat

Laita vuokaan puolet peruna-sipulisekoituksesta, ripottel
e suolaa ja valkopippuria.

Päälle juustoraaste ja loput perunasipulit, taas suolaa ja pippuria.

Kippaa "kerma" päälle ja paista 200 asteessa vajaa tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-sipulisekoitus, Eldorado (500 g)1500g1020kcal24g223.5g1.5g0g
Emmental, punaleima 17%300g870kcal102g0g51g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g600g510kcal8.4g26.4g42g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4800g4800kcal268.8g499.8g189g3.6g
Valittu annoskoko2400g2400kcal134.4g249.9g94.5g1.8g
Annoskoko puolitettuna1200g1200kcal67.2g125g47.3g0.9g
Arvot/100g100g100kcal5.6g10.4g3.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=85629