Juusto-,kasvis-,kanakeitto

Ruskista broilerisuikaleet.

Kiehauta vesi.

Lisää kaikki muut raaka-aineet kiehuvaan veteen, paitsi koskenlaskijajuusto hetkeä myöhemmin.

Lisää halutessasi ripaus currya, suolaa, sekä kuivattua persiljaa.

Anna hautua n.20-30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 481 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikaleet584g713kcal124.3g0g23.3g0g
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)8.3g22kcal1.1g1g1.5g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g417g171kcal5.8g33.8g1.3g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas208g584kcal39.6g0g45.8g0g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g67g35kcal3.8g3.5g0.6g0g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g113g140kcal3.4g28.8g0.2g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr8.3g23kcal0.7g0.8g2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4810g3375kcal357.4g135.8g149.4g0.2g
Valittu annoskoko2405g1687kcal178.7g67.9g74.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna1202g844kcal89.4g34g37.4g0.1g
Arvot/100g100g70kcal7.4g2.8g3.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286045