Karpalokiisseli

Keitä vesi ja karpalot.

Siiviöi marjat pois.

Lisää kanelitanko ja kiehauta.

Hauduta n. 15 min. Poista kanelitanko.

Kiehauta ja lisää sokeri ja hitunen suolaa.

Liota perunajauhot kylmään veteen ja lisää ohuena nauhana mehun joukkoon.

Tarjoile kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Mehama
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1753g0kcal0g0g0g0g
Karpalo 421g137kcal1.9g14.5g2.9g13.9g
Sokeri 149g605kcal0g148.8g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 67g223kcal0g54.3g0g0.9g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g19g116kcal1.3g11.2g6.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4816g2162kcal6.4g457.6g19.2g29.6g
Valittu annoskoko2408g1081kcal3.2g228.8g9.6g14.8g
Annoskoko puolitettuna1204g541kcal1.6g114.4g4.8g7.4g
Arvot/100g100g45kcal0.1g9.5g0.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=288353