J14 Omenahillo

Pese ja lohko omput kattilaan lisää vesi ja keittele pehmeiksi.

Soseuta ja lisää sokeri.

kiehauta.

Reseptistä tulee n. 80 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 1912g681kcal3.1g136g1.7g38.2g
Vesi, vesijohtovesi 142g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g354g1381kcal0g347g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4816g4123kcal6.2g966g3.4g76.4g
Valittu annoskoko2408g2062kcal3.1g483g1.7g38.2g
Annoskoko puolitettuna1204g1031kcal1.6g241.5g0.9g19.1g
Arvot/100g100g86kcal0.1g20.1g0.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=441403