Raparperikiisseli

Keitä raparperit vedessä kunnes ne ovat pehmenneet.

Lisää sokerit.

Lisää veteen sekoitetut perunajauhot keitokseen.

Anna jäähtyä ja nauti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 59g20kcal0.4g3.2g0.1g0.8g
Vesi167g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 8g33kcal0g8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Perunajauhot,rainbow5g16kcal0g4.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana482g157kcal0.8g35.6g0.2g1.8g
Valittu annoskoko241g78kcal0.4g17.8g0.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna121g39kcal0.2g8.9g0.1g0.5g
Arvot/100g100g33kcal0.2g7.4g0g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176928