Raparperikiisseli

Keitä raparperit vedessä kunnes ne ovat pehmenneet.

Lisää sokerit.

Lisää veteen sekoitetut perunajauhot keitokseen.

Anna jäähtyä ja nauti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 585g197kcal4g32.2g0.6g8.2g
Vesi1670g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 80g325kcal0g80.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g25g100kcal0g24.8g0g0g
Perunajauhot,rainbow50g162kcal0.1g40.6g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4820g1570kcal8.2g355.4g1.4g17.8g
Valittu annoskoko2410g785kcal4.1g177.7g0.7g8.9g
Annoskoko puolitettuna1205g392kcal2.1g88.9g0.4g4.5g
Arvot/100g100g33kcal0.2g7.4g0g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176928