Parsakaalikeitto

Lisää pilkotut kasvikset kiehuvaan liemeen.

Keitä 15 - 20 min. Lisää maito.

Soseuta ja nauti reilun raejuusto satsin kera.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 75g26kcal3.5g1.5g0.2g1.9g
Sipuli 13g3.8kcal0.2g0.6g0g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g15g9kcal0.2g1.9g0g0.1g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g2.5g6kcal0.1g1g0.1g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 13g5.7kcal0.4g0.6g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana485g102kcal8.8g11.2g1g4.4g
Valittu annoskoko242g51kcal4.4g5.6g0.5g2.2g
Annoskoko puolitettuna121g25kcal2.2g2.8g0.3g1.1g
Arvot/100g100g21kcal1.8g2.3g0.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=363122