Mustikkapiirakka

Kunnon mustikkapiirakka eikä mitään laihisteluja!

Kun kerran syödään nannaa, niin syödään sitten kunnolla :)

Ohje:

Sulata voi juoksevaksi.

Sekoita sokeri ja sitten muut kuivat aineet, paitsi kaurahiutaleet, sekä kananmuna.

Ota taikinasta pieni osa, n 1,5dl erikseen.

Levitä loput voideltuun piirakkavuokaan.

Mustikat päälle.

Ota sivuun laitettu taikina ja lisää siihen kaurahiutaleet.

Sekoita ja murenna "muruiksi" mustikoiden päälle.

Jos taikinaa jää yli, tee siitä nätti reunus piirakalle.

Paista uunissa 200C n. 30-35min.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Petronella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g47g342kcal0.5g0.5g37.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 61g209kcal6.2g42.6g0.7g2.1g
Sokeri 40g162kcal0g39.9g0g0g
Mustikka metsä- 62g28kcal0.3g4g0.4g2.1g
Kaurahiutale 13g47kcal1.8g7.1g0.9g1.2g
Kananmuna kuoreton 17g25kcal2.1g0.1g1.8g0g
Leivinjauhe 1.6g2.7kcal0.1g0.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.2g5kcal0g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana485g1638kcal22g192g82.6g10.8g
Valittu annoskoko243g819kcal11g96g41.3g5.4g
Annoskoko puolitettuna121g410kcal5.5g48g20.7g2.7g
Arvot/100g100g338kcal4.5g39.6g17g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=243181