Juusto-parsakaalikastike

2 dl Pirkka ruokakerma 10%
100 g Philadelphia light juusto
500 grammaa parsakaalia
1 tl sitruunapippuria
0,5 tl suolaa

Pilko parsakaali.

Keitä kerma ja parsakaali paistinpannulla.

Laita puoli pakettia tuorejuustoa sekaan mausteiden kanssa.

Sekoita.

Keitä noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma, Pirkka 10%600g720kcal17.4g27g60g0g
Philadelphia Light tuorejuusto300g570kcal23.4g10.2g48g0g
Parsakaali brokkoli 1501g526kcal69.3g29.3g4.5g37.5g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g15g26kcal1.2g4.8g0.1g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4848g3685kcal222.6g142.6g225.2g75g
Valittu annoskoko2424g1843kcal111.3g71.3g112.6g37.5g
Annoskoko puolitettuna1212g921kcal55.7g35.7g56.3g18.8g
Arvot/100g100g76kcal4.6g2.9g4.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=383484