Kaalisörsseli (VHH)

Paista jauheliha
kuullota kaali ja sipuli kevyesti paistinpannulla voissa
kuori ja pilko 2 porkkanaa
sekoita vuoassa tai padassa ainekset keskenään
sekoita mausteet veteen ja kaada sekaan (vaihtoehtoisesti voit maustaa jauhelihan ja kaalin paistettaessa)
Paista uunissa, noin 175 asteessa, 1,5 - 2 tuntia tai jopa pidempään.

Mitä kypsempää sen parempaa :)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Tiinalehtola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali161g34kcal1.9g5.5g0.3g3.4g
Hirvenjauheliha oma saalis54g60kcal11.8g0g1.6g0g
Sipuli (kuorittu)5.9g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Voi 3g22kcal0g0g2.4g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g14g3.9kcal0.1g0.8g0g0.3g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi5.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana486g244kcal27.8g13.4g8.6g7.8g
Valittu annoskoko243g122kcal13.9g6.7g4.3g3.9g
Annoskoko puolitettuna122g61kcal7g3.4g2.2g2g
Arvot/100g100g50kcal5.7g2.8g1.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=213407