Täytetyt paprikat (jauheliha)

Tee jauhelihakastike-mössö, mausta pippureilla, oreganolla ja paprikalla.

Hauduta nesteet pois.

Täytä paprikan puolikkaat mössöllä ja laita päälle goudaviipaleet.

Uuniin 200 asteeseen vajaaks tunniks.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikuutiot rainbow19g1.9kcal0.3g0.3g0g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)38g9kcal0.4g2.1g0g0.5g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 84g25kcal0.8g3.8g0.3g1.6g
Jauheliha, sika-nauta 70g156kcal12.3g0g11.9g0g
Goudajuusto (Coop x-tra), annos 15g23g81kcal5.2g0g6.7g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 9g29kcal0.3g0.4g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana488g603kcal38.6g13.2g43.4g4.2g
Valittu annoskoko244g301kcal19.3g6.6g21.7g2.1g
Annoskoko puolitettuna122g151kcal9.7g3.3g10.9g1.1g
Arvot/100g100g124kcal7.9g2.7g8.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343560