Kaurateeleipä

Sekoita kuivat ainet ja raastettu juusto.

Lisää öljy ja maito ja sekoita nopeasti tasaiseksi.

Älä vaivaa.

Taputtele pellille 5 pientä leipää, n. 1cm paksuisia.

Tee haarukalla reikiä ja puolita taikinapyörällä tai veitsellä.

Paista 225c uunissa n. 15min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl32g109kcal4.5g17.9g2.1g3.5g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl80g280kcal11.2g51.2g2.5g4.4g
Juusto Oltermanni 17%40g87kcal12g0g6.8g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen80g26kcal2.6g3.9g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g8g72kcal0g0g8g0g
Leivinjauhe 4g7kcal0.2g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana488g1162kcal61g149g38.8g15.8g
Valittu annoskoko244g581kcal30.5g74.5g19.4g7.9g
Annoskoko puolitettuna122g291kcal15.3g37.3g9.7g4g
Arvot/100g100g238kcal12.5g30.5g8g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=163374