Kaurateeleipä

Sekoita kuivat ainet ja raastettu juusto.

Lisää öljy ja maito ja sekoita nopeasti tasaiseksi.

Älä vaivaa.

Taputtele pellille 5 pientä leipää, n. 1cm paksuisia.

Tee haarukalla reikiä ja puolita taikinapyörällä tai veitsellä.

Paista 225c uunissa n. 15min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl320g1088kcal44.8g179.2g21.4g35.2g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl800g2800kcal112g512g24.8g44g
Juusto Oltermanni 17%400g868kcal120g0g68g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen800g264kcal26.4g39.2g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g80g720kcal0g0g80g0g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4880g11621kcal610.6g1491g388.4g158.8g
Valittu annoskoko2440g5810kcal305.3g745.5g194.2g79.4g
Annoskoko puolitettuna1220g2905kcal152.7g372.8g97.1g39.7g
Arvot/100g100g238kcal12.5g30.6g8g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=163374