Poronkäristys

Ruskista käristykseen sopiva poronliha rasvassa paistokasarissa tai padassa.

Lisää joukkoon sipulikuutiot ja kuullota hetki.

Sekoita joukkoon Flora Ruoka, liemitiiviste ja tuorejuusto.

Tarkista maku.

Hauduta 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse113g833kcal0g0g92.3g0g
Sipulikuutiot rainbow250g25kcal3.8g3.8g0g0g
Flora kevyt ruoka 7%626g532kcal6.3g28.2g43.8g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Pippuriseos 15% (Creme bonjour), annos 200g250g425kcal18.8g3.8g37.5g0g
Poronkäristys, Polarica1201g1562kcal240.2g0g72.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4880g6754kcal538.2g71.6g491.4g0g
Valittu annoskoko2440g3377kcal269.1g35.8g245.7g0g
Annoskoko puolitettuna1220g1689kcal134.6g17.9g122.9g0g
Arvot/100g100g138kcal11g1.5g10.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=59713