Suklaamousse

Kiehauta 0,5dl kermaa ja lisää paloiteltu suklaa.

Sekoita kunnes suklaa on sulanut.

Jätä jäähtymään.

Vatkaa loput kermat vaahdoksi ja lisää jäähtynyt suklaaseos.

Sekoita varovasti.

Annostele kahteen lasiin, peitä kelmulla ja anna tekeytyä noin 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Nypynmami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fazer Exclusive thin dark suklaa 70%, 80g levy70g371kcal5.5g22.4g29.4g0g
Kuohukerma,valio,2dl175g595kcal3.5g5.2g61.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana490g1932kcal18g55.2g181.2g0g
Valittu annoskoko245g966kcal9g27.6g90.6g0g
Annoskoko puolitettuna123g483kcal4.5g13.8g45.3g0g
Arvot/100g100g394kcal3.7g11.3g37g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=444003