Pakkiksen pastavuoka

Paista jauhelihat ja sipulit.

Mausta.

Keitä makaronit suolavedessä.

Lämmitä 8 dl vettä ja sulata siihen hell-levite.

Yhdistä kaikki voideltuun vuokaan ja ripottele päälle juustoraastetta.

Pasta 175 asteessa, kunnes juusto on sulanut.

NIIN HYVÄÄ!!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Spkant
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour HELL tuorejuusto 14%, annos 10g25g45kcal1.8g1g3.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Makaroni, tumma, Myllyn Paras50g176kcal6.8g33g1.5g3g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g1.2g8.2kcal0g0g0.9g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 50g114kcal9.5g0g8.5g0g
Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu3.7g10kcal1.2g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana490g713kcal39g69.4g30g6.6g
Valittu annoskoko245g356kcal19.5g34.7g15g3.3g
Annoskoko puolitettuna123g178kcal9.8g17.4g7.5g1.7g
Arvot/100g100g146kcal8g14.2g6.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=82978