Kasvisminestrone

Mausteet: sitruunapippuri, savupaprikajauhe

Ohje:

Kuullota sipuli ja valkosipuli öljyssä.

Lisää porkkanat ja jatka kuullottamista jonkin aikaa.

Lisää vesi, spaghetti, tomaattimurska, liemikuutio ja mausteet.

Keitä, kunnes spagetit ovat kypsyneet.

Lisää pavut ja jatka keittämistä, kunnes pavut ovat kuumia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 493 grammaa

Sirahvi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g63g22kcal0.6g4.1g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.7kcal0.2g0.7g0g0.2g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Pavut, ohuet vihreät, Pirkka13g3.4kcal0.2g0.5g0g0.3g
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g13g44kcal1.6g8.7g0.2g0.4g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.6g4.2kcal0.2g0.2g0.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g16g4.5kcal0.1g1g0g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana493g197kcal5.8g30.6g5.4g2.6g
Valittu annoskoko246g99kcal2.9g15.3g2.7g1.3g
Annoskoko puolitettuna123g49kcal1.5g7.7g1.4g0.7g
Arvot/100g100g40kcal1.2g6.2g1.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=302625