Makaronilaatikko

Keitä makaronit lihaliemessä n. 5 min ja kaada liemineen päivineen uunivuokaan.

Lisää ruskistettu, maustettu jauheliha.

Lisää joukkoon valkosipuliruokakerma ja sekoita.

Paista 200 asteessa n. tunti.

Erittäin mehevä ja maukas makaronilaatikko.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Kati65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g44g75kcal8.3g0g4.4g0g
Sipuli kuivattu 1g2.7kcal0.1g0.3g0g0.3g
Valkosipulilastu (kuivattu), annos 5g1.6g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Mustapippuri 0.7g2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Makaroni, keitetty, suolaton 44g43kcal1.3g8.7g0.1g0.4g
Lihaliemikuutio Maggi2.4g6.7kcal0.2g0.2g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 110g0kcal0g0g0g0g
Creme bonjour valkosipuli ruokakerma (Unilever finland oy), annos 200g44g75kcal1.1g2.6g6.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana493g412kcal22.4g25.2g23.4g1.8g
Valittu annoskoko247g206kcal11.2g12.6g11.7g0.9g
Annoskoko puolitettuna123g103kcal5.6g6.3g5.9g0.5g
Arvot/100g100g84kcal4.5g5.1g4.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=260659