Kasvisminestrone

Mausteet: sitruunapippuri, savupaprikajauhe

Ohje:

Kuullota sipuli ja valkosipuli öljyssä.

Lisää porkkanat ja jatka kuullottamista jonkin aikaa.

Lisää vesi, spaghetti, tomaattimurska, liemikuutio ja mausteet.

Keitä, kunnes spagetit ovat kypsyneet.

Lisää pavut ja jatka keittämistä, kunnes pavut ovat kuumia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 493 grammaa

Sirahvi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g625g219kcal6.2g40.6g3.1g0g
Sipuli (kuorittu)137g37kcal1.8g6.6g0.3g2.3g
Valkosipuli 6.2g6.8kcal0.5g1g0g0.1g
Rypsiöljy 19g166kcal0g0g18.7g0g
Pavut, ohuet vihreät, Pirkka125g34kcal2.4g5.2g0.2g3g
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g125g437kcal16.4g86.7g2.1g4g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow16g42kcal1.6g1.6g3.2g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g162g46kcal1g9.7g0.3g4.1g
Vesi, vesijohtovesi 1249g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4930g1974kcal59.8g302.8g55.8g27.6g
Valittu annoskoko2465g987kcal29.9g151.4g27.9g13.8g
Annoskoko puolitettuna1232g494kcal15g75.7g14g6.9g
Arvot/100g100g40kcal1.2g6.1g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=302625