Risotto

Sulata 20 g voita kattilassa.

Lisää riisi ja kuullota voissa läpikuultavaksi.

Lisää kuuma kanaliemi ja kiehauta.

Anna kiehua välillä sekoittaen n. 15 min. kunnes neste on imeytynyt.

Mausta makusi mukaan voilla ja parmesanjuustolla.

Maistuu hyvin broilerin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Risottoriisi (Risella), 60g68g236kcal5.4g50.6g1.1g2g
Voi, 1 tl, 5 g11g82kcal0.1g0.1g9g0g
Kanaliemi laimennettu 169g17kcal0.5g0.7g1.3g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana495g670kcal12g102.8g22.8g4.2g
Valittu annoskoko248g335kcal6g51.4g11.4g2.1g
Annoskoko puolitettuna124g168kcal3g25.7g5.7g1.1g
Arvot/100g100g135kcal2.4g20.8g4.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339080