Muropohjamustikkapiirakka

Sekoita sokeri ja pehmeä voi keskenään.

Lisää kananmuna, vehnäjauhot, valinjasokeri ja leivinjauhe.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Levitä taikina voidellun ison piirakkavuuan pohjalle (30cm halkaisija).

Kaada mustikat piirakkavuokaan ja levitä ne tasaisesti.

Valmista murutaikina nyppimällä voi, sokeri ja jauhot murumaiseksi ja ripottele mustikoiden päälle.

Paista piirakka 200°:ssa n. 30min.

Tarjoile vaniljajäätelön tai vaniljakastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Helikello
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 44g317kcal0.5g0.2g35.5g0g
Sokeri 37g151kcal0g37.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 16g23kcal2g0g1.6g0g
Vehnäjauho, sunnuntai57g199kcal6.8g40.4g1.2g1.7g
Leivinjauhe 1.5g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.5g5.8kcal0g1.4g0g0g
Voi 29g212kcal0.3g0.1g23.7g0g
Sokeri 25g101kcal0g24.8g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai38g133kcal4.5g26.9g0.8g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana497g2286kcal28.4g263g125.6g5.6g
Valittu annoskoko249g1143kcal14.2g131.5g62.8g2.8g
Annoskoko puolitettuna124g572kcal7.1g65.8g31.4g1.4g
Arvot/100g100g460kcal5.7g52.9g25.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=429822