Juustoperunat

Laita vuokaan puolet peruna-sipulisekoituksesta, ripottel
e suolaa ja valkopippuria.

Päälle juustoraaste ja loput perunasipulit, taas suolaa ja pippuria.

Kippaa "kerma" päälle ja paista 200 asteessa vajaa tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-sipulisekoitus, Eldorado (500 g)16g11kcal0.3g2.3g0g0g
Emmental, punaleima 17%3.1g9kcal1.1g0g0.5g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g6.3g5.3kcal0.1g0.3g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g50kcal3g5.2g1.8g0g
Valittu annoskoko25g25kcal1.5g2.6g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna13g13kcal0.8g1.3g0.5g0g
Arvot/100g100g100kcal6g10.4g3.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=85629