Limapuuro (karppi)

Sekoitetaan, annetaan seistä n. 5 minuuttia tai kunnes se paksunee (psyllium imee itseensä vettä ja seos sakenee).

Mikrotetaann. 2-5 min tai kunnes koostumus on haluttua :) mitä pidempään, sitä "limaisempaa" ja paksumpaa puuroa saat.

Nimi ei houkuttele ;) mutta ei nimi miestä, tässä tapauksessa puuroa, pahenna :D . Nauti vaikka voisilmän kera!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pellavansiemenrouhe,Risetti0.9g4.7kcal0.2g0.3g0.3g0.3g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g0.7g0.4kcal0g0g0g0.7g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Nalle neljän viljan täysjyvähiutaleet (Raisio), annos 30g2.8g9kcal0.3g1.8g0.1g0.3g
Auringonkukansiemen 1.9g11kcal0.4g0.2g0.9g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g51kcal1.8g4.6g2.6g2.8g
Valittu annoskoko25g26kcal0.9g2.3g1.3g1.4g
Annoskoko puolitettuna13g13kcal0.5g1.2g0.7g0.7g
Arvot/100g100g102kcal3.6g9.2g5.2g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=366502