Juusto-parsakaalikastike

2 dl Pirkka ruokakerma 10%
100 g Philadelphia light juusto
500 grammaa parsakaalia
1 tl sitruunapippuria
0,5 tl suolaa

Pilko parsakaali.

Keitä kerma ja parsakaali paistinpannulla.

Laita puoli pakettia tuorejuustoa sekaan mausteiden kanssa.

Sekoita.

Keitä noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma, Pirkka 10%6.2g7.5kcal0.2g0.3g0.6g0g
Philadelphia Light tuorejuusto3.1g5.9kcal0.2g0.1g0.5g0g
Parsakaali brokkoli 16g5.5kcal0.7g0.3g0g0.4g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g38kcal2.2g1.6g2.2g0.8g
Valittu annoskoko25g19kcal1.1g0.8g1.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna13g10kcal0.6g0.4g0.6g0.2g
Arvot/100g100g76kcal4.4g3.2g4.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=383484