Himamutakakku

Sulata voi ja sen jälkeen suklaa voin kanssa.

Lisää makeutusjauhe, lisää munat yksitellen, vatkaten voimakkaasti, lisää mantelijauhe.

Paista irtopohjavuoassa noin 10-15 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Tartsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, Fazer Thin Dark7g37kcal0.6g2.3g3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu11g13kcal1.2g0g0.9g0g
Voi 7g51kcal0.1g0g5.7g0g
Canderel makeutusjauhe0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g0.4g2.1kcal0.1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g210kcal4g5.2g19.6g0g
Valittu annoskoko25g105kcal2g2.6g9.8g0g
Annoskoko puolitettuna13g53kcal1g1.3g4.9g0g
Arvot/100g100g415kcal7.9g10.3g38.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204881