Raparperimansikkasoppa

Keitetään raparperi kypsäksi.

Lisätään mansikat.

Sekoitetaan perunajauhot pieneen määrään kylmää vettä joka lisätään koko ajan sekoittaen sopan joukkoon.

Kiehautetaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Misser
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi pakastettu2.9g0.9kcal0g0.2g0g0g
Mansikka, pakastettu, 1,5 dl 100 g2.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Vesi18g0kcal0g0g0g0g
Perunajauhot,rainbow0.5g1.7kcal0g0.4g0g0g
Sokeri 2.3g10kcal0g2.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g26kcal0g6.2g0g0g
Valittu annoskoko26g13kcal0g3.1g0g0g
Annoskoko puolitettuna13g7kcal0g1.6g0g0g
Arvot/100g100g51kcal0g12.1g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=106207