Omenapiirakka

1)Sulata ja jäähdytä voi
2)Sekoita munat ja sokeri
3)Lisää edelliseen kuivat aineet, maito ja voi ja sekoita tasaiseksi.

4) Levitä voidellulle n.27cm halk.

/ 25x30cm piirasvuoalle.

5) Raastettu/paloiteltu omena päälle, halutessasi kanelia mausteeksi.

6) Paista 25-35min ja 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ovalie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 3g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Sokeri 4.7g19kcal0g4.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai5.4g19kcal0.6g3.8g0.1g0.2g
Voi 4.1g30kcal0g0g3.3g0g
Maito, Kevyt2.7g1.3kcal0.1g0.1g0g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 5.5g2.5kcal0g0.5g0g0.1g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g154kcal2.2g18.8g7.4g0.6g
Valittu annoskoko26g77kcal1.1g9.4g3.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna13g39kcal0.6g4.7g1.9g0.2g
Arvot/100g100g298kcal4.3g36.4g14.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=127760