Mariannekakku

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet + karkit keskenään, lisää kermaviili ja jauhoseos taikinaan.

Paista voidellussa ja jauhotettussa kakkuvuuassa 175 asteessa 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Puikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g431g3148kcal4.3g4.3g344.9g0g
Sokeri 458g1860kcal0g457.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 356g507kcal44.5g1.1g36.5g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g216g129kcal8g15.7g4.3g0g
Leivinjauhe 11g19kcal0.6g4.1g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g22g86kcal0g21.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 561g1923kcal57.1g392.4g6.7g19.6g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 26g96kcal4.8g2.8g5.6g7.9g
Marianne crush 150g323g1391kcal3.9g278.1g27.2g5.5g
Voi, 1 tl, 5 g18g128kcal0.2g0.2g14g0g
Sokeri 19g75kcal0g18.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 14g21kcal1.8g0g1.5g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g8.6g5.2kcal0.3g0.6g0.2g0g
Leivinjauhe 0.4g0.8kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.9g3.4kcal0g0.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 23g78kcal2.3g15.8g0.3g0.8g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 1.1g4kcal0.2g0.1g0.2g0.3g
Marianne crush 150g13g57kcal0.2g11.3g1.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g19059kcal256.4g2450.2g885g68.8g
Valittu annoskoko2500g9530kcal128.2g1225.1g442.5g34.4g
Annoskoko puolitettuna1250g4765kcal64.1g612.6g221.3g17.2g
Arvot/100g100g381kcal5.1g49g17.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=102050