Jauhelihakastike

Kuullota sipuli sekä paista jauheliha (voit myös masutaa jauhelihaa hieman esim.

grillimausteella).

Laita ne tämän jälkeen kattilaan.

Laita rasva pannulle ja lisää vehnäjauhot.

Ruskista venhäjauhot ja lisää joukkoon vesi sekä lihaliemikuutiot.

Sekoita kunnes seoksesta tulee tasainen.

Kaada tämän jälkeen seos jauhelihan sekaan kattilaan ja anna kiehua meidolla lämmöllä vielä väh. 15min.

Halutessasi voit lisätä kastikkeeseen mauksi hieman ketsuppia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g470g601kcal70g0g42.3g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g9g85kcal0g0g9.4g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Vehnäjauho, sunnuntai94g329kcal11.3g66.7g2g2.8g
Vesi, vesijohtovesi 1643g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi26g72kcal2.3g1.8g5.9g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g59g270kcal0.3g0.3g29.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2820kcal173g156.8g179.8g12.4g
Valittu annoskoko2500g1410kcal86.5g78.4g89.9g6.2g
Annoskoko puolitettuna1250g705kcal43.3g39.2g45g3.1g
Arvot/100g100g56kcal3.5g3.1g3.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113403