Perukan kaurapaistos

Kiehauta raparperit, sulata voi ja sekoita joukkoon hiutaleet ja sokeri.

Pistä vuoan pohjalle raparperi ja mansikat, päälle hiutaleseos.

Paista esim.

mikrossa 15-30 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 211g1530kcal2.5g0.8g171.5g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl422g1435kcal59.1g236.3g28.3g46.4g
Sokeri 179g728kcal0g179.1g0g0g
Mansikka 1055g491kcal5.3g88.6g2.1g20g
Raparperi 633g213kcal4.4g34.8g0.6g8.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g8794kcal142.6g1079.2g405g150.6g
Valittu annoskoko2500g4397kcal71.3g539.6g202.5g75.3g
Annoskoko puolitettuna1250g2199kcal35.7g269.8g101.3g37.7g
Arvot/100g100g176kcal2.9g21.6g8.1g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126557