Omenapiirakka

1)Sulata ja jäähdytä voi
2)Sekoita munat ja sokeri
3)Lisää edelliseen kuivat aineet, maito ja voi ja sekoita tasaiseksi.

4) Levitä voidellulle n.27cm halk.

/ 25x30cm piirasvuoalle.

5) Raastettu/paloiteltu omena päälle, halutessasi kanelia mausteeksi.

6) Paista 25-35min ja 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ovalie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 292g417kcal36.5g0.9g30g0g
Sokeri 452g1834kcal0g451.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g21g85kcal0g21.1g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai518g1814kcal62.2g368g10.9g15.6g
Voi 399g2892kcal4.7g1.6g324.2g0g
Maito, Kevyt266g122kcal8.5g12.8g4g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 532g238kcal1g50.1g0.5g9.6g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g14876kcal227.8g1826.8g739.2g50.6g
Valittu annoskoko2500g7438kcal113.9g913.4g369.6g25.3g
Annoskoko puolitettuna1250g3719kcal57g456.7g184.8g12.7g
Arvot/100g100g298kcal4.6g36.5g14.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=127760