Maukas raparperipiirakka

Aivan loistava nopea piiras! Raparperin voi korvata marjoilla esim.

mansikka ja vadelma.

Silloin tuon 10g sokerin ja vaniljasokerin voi jättää poes.

Yhden annoksen paino n.90g.

Menee normaaliin piirakkavuokaan.

Uunipellilliseen=tuplaa annos!
ohje:
1. Vaahdota munat+sokeri kuohkeaksi vaahdoksi

2. Sekoita vaahdon sekaan varovasti vuorotellen vehnäjauho+leivinjauheseosta (siivilän läpi), maitoa ja sulanutta voita.

3. Ripottele päälle paloitellut raparperit (joihin on sekoitettu sokerit pintaan)

4.Paista 175 asteessa n. 25 min.

5. Nauti sellaisenaan tai vaniljajätskin tai -kastikkeen kera!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Nannavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 282g2043kcal3.4g1.1g228.9g0g
Sokeri 419g1701kcal0g418.6g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)282g355kcal31g0.8g25.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 458g1570kcal46.6g320.3g5.5g16g
Leivinjauhe 21g37kcal1.1g8g0g0.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen211g70kcal7g10.3g0g0g
Raparperi 789g266kcal5.4g43.4g0.8g11g
Sokeri 28g114kcal0g28.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g11g45kcal0g11.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g12400kcal189g1683.6g521g54.2g
Valittu annoskoko2500g6200kcal94.5g841.8g260.5g27.1g
Annoskoko puolitettuna1250g3100kcal47.3g420.9g130.3g13.6g
Arvot/100g100g248kcal3.8g33.7g10.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=127897