Mustikkakukko

Sekoita rasva ja desi sokeria.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi ja painele 2/3 osaa syvän uunivuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada mustikat ja loppu sokeri vuokaan.

Tee lopusta taikinasta kansi ja paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Piipiainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini Euroshopper331g2383kcal3.3g3.3g264.7g0g
Sokeri 175g712kcal0g175.2g0g0g
Leivinjauhe 8.3g15kcal0.4g3.1g0g0g
Ruisjauho Pirkka662g2019kcal64.2g403.7g13.2g99.3g
Mustikka1324g441kcal6.6g84.7g5.3g43.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g11136kcal149g1340g566.4g286g
Valittu annoskoko2500g5568kcal74.5g670g283.2g143g
Annoskoko puolitettuna1250g2784kcal37.3g335g141.6g71.5g
Arvot/100g100g223kcal3g26.8g11.3g5.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133277