Mansikkakakku

Valmispohja halkaistaan.

Kostuta pohja.

Lisää rahkavaahto, vatkattua kermaa hieman ja mansikat siivuina.

Kansi päälle ja kostuta se. Lisää loppu kerma päälle.

Anna maustua jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Toeima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torttupohja (Euroshopper), annos 200g368g1287kcal18.4g257.4g22.1g0g
Vanilla rahkavaahto mansikka (Valio), annos 100g368g515kcal20.2g69.9g16.5g0g
Vispikerma Flora 20%368g809kcal11g18.4g73.5g0g
Sokeri 18g75kcal0g18.4g0g0g
Mansikka 1287g599kcal6.4g108.1g2.6g24.4g
Marli vital-mehu vadelma-mustikka92g35kcal0.9g8.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6637kcal113.8g961.6g229.4g48.8g
Valittu annoskoko2500g3319kcal56.9g480.8g114.7g24.4g
Annoskoko puolitettuna1250g1659kcal28.5g240.4g57.4g12.2g
Arvot/100g100g133kcal2.3g19.2g4.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133397