Jauheliha-pekonipata

Paista pekoni ja jauheliha, lisää pilkotut porkkanat ja sipulit sekä mausteet.

Lisää vesi ja pasta, anna hautua kunnes pasta on kypsää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha877g1456kcal166.7g0g87.7g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 188g425kcal30.1g0.9g33.8g0g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g407g114kcal2.4g24.2g0.8g10.2g
Pasta, Pirkka Gnocchi376g1353kcal45.1g282g4.1g12.8g
Suola, annos 3g19g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 6.3g18kcal0.7g2.7g0.1g1.6g
Vesi, vesijohtovesi 501g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6800kcal493.2g631.6g253.6g53.4g
Valittu annoskoko2500g3400kcal246.6g315.8g126.8g26.7g
Annoskoko puolitettuna1250g1700kcal123.3g157.9g63.4g13.4g
Arvot/100g100g136kcal9.9g12.6g5.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147519