Sipulipiirakka

Levitä ruistaikina vuoan pohjalle ja lisää sipulisilput taikinan päälle, samoin juustoraaste ja sekoitetut kananmunat ja mausteet.

Paista 200 C asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g459g1300kcal21.1g144.2g69.4g25.3g
Purjosipuli 368g84kcal6.7g8.8g0.7g7.7g
Sipulikuutiot rainbow368g37kcal5.5g5.5g0g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]551g1819kcal148.8g0g132.3g0g
Kananmuna kuoreton368g526kcal44.1g0g36.8g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%368g588kcal9.9g9.9g55.1g0g
Valkosipuli 19g21kcal1.5g3.1g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g8749kcal475.2g343g588.8g66.8g
Valittu annoskoko2500g4375kcal237.6g171.5g294.4g33.4g
Annoskoko puolitettuna1250g2187kcal118.8g85.8g147.2g16.7g
Arvot/100g100g175kcal9.5g6.9g11.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152574