Raparperikiisseli

Keitä raparperit vedessä kunnes ne ovat pehmenneet.

Lisää sokerit.

Lisää veteen sekoitetut perunajauhot keitokseen.

Anna jäähtyä ja nauti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 606g204kcal4.2g33.4g0.6g8.5g
Vesi1733g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 83g338kcal0g83.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g26g104kcal0g25.7g0g0g
Perunajauhot,rainbow52g168kcal0.1g42.1g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g1628kcal8.6g368.6g1.4g18.4g
Valittu annoskoko2500g814kcal4.3g184.3g0.7g9.2g
Annoskoko puolitettuna1250g407kcal2.2g92.2g0.4g4.6g
Arvot/100g100g33kcal0.2g7.4g0g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176928