Makaroonilaatikko

Ruskista jauheliha pannulla:
Paistinjauheliha 10 % 400 g
Sipuli 1 kpl
Suola 1 tl
Mustapippuri 1 tl

Keitä makaronit kattilassa:
Makarooni monivilja 200 g
Vettä 1 l
Suolaa 1 tl
Lihaliemikuutio/kasvis 1 kpl

Yhdistä jauheliha ja makaroonit.

Riko ensin kananmunien koostumus lasissa lisää ne sitten jauhelihan ja makaroonin kanssa.

Katso, että
nestepinta jää makaroonilaatikon yläpuolella ja lisää pinnalle korppujauhoja noin 1 rkl.

Paista uunissa 45 min, 200 astetta. 20 minuutin kohdalla vähennä lämpötilaa noin 150 astetta ja anna olla lopun aikaa siinä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Uusitalo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha559g928kcal106.2g0g55.9g0g
Sipuli 77g23kcal1g3.7g0.2g1.3g
Suola, annos 3g4.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.8g7.8kcal0.3g1.1g0.1g0.7g
Makarooni, tumma, keitetty (Myllyn paras), annos 100g279g379kcal14.5g71g3.5g6.5g
Vesi, vesijohtovesi 1397g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi3.9g11kcal0.4g0.3g0.9g0g
Korppujauho 10g36kcal1g7.3g0.1g0.5g
Kananmuna kuorineen punnittu168g211kcal18.4g0.5g15.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3192kcal283.6g167.8g151.6g18g
Valittu annoskoko2500g1596kcal141.8g83.9g75.8g9g
Annoskoko puolitettuna1250g798kcal70.9g42g37.9g4.5g
Arvot/100g100g64kcal5.7g3.4g3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=187468