Himamutakakku

Sulata voi ja sen jälkeen suklaa voin kanssa.

Lisää makeutusjauhe, lisää munat yksitellen, vatkaten voimakkaasti, lisää mantelijauhe.

Paista irtopohjavuoassa noin 10-15 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Tartsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, Fazer Thin Dark694g3681kcal54.9g222.2g291.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1042g1313kcal114.6g3.1g93.8g0g
Voi 694g5038kcal8.3g2.8g564.6g0g
Canderel makeutusjauhe35g133kcal1g32.3g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g35g208kcal8.3g2.3g18.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g20745kcal374.2g525.4g1937.8g0g
Valittu annoskoko2500g10372kcal187.1g262.7g968.9g0g
Annoskoko puolitettuna1250g5186kcal93.6g131.4g484.5g0g
Arvot/100g100g415kcal7.5g10.5g38.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204881