Lihasuikalekastike

Ruskista lihat pannussa ja lisää sen jälkeen vesi.

Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla tunnin ajan ja lisää hillosipulit, mausteet, kerma ja suuruste.

Kiehauta vielä miedolla lämmöllä puolisen tuntia niin, että kastikkeesta tulee paksumpaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanlihasuikale,sianliha (X-tra), annos 100g678g1153kcal108.5g3.4g81.4g0g
Vesi848g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 322g157kcal3.8g30.5g0.6g5.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl17g42kcal2g0.3g3.7g0g
Aromisuola (5g)17g10kcal0.1g1.8g0.2g0.4g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g424g466kcal9.8g17g42.4g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g153g580kcal1.5g140.4g0.8g0g
Sinappi 41g54kcal1.8g5.7g2.4g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4924kcal255g398.2g263g12.4g
Valittu annoskoko2500g2462kcal127.5g199.1g131.5g6.2g
Annoskoko puolitettuna1250g1231kcal63.8g99.6g65.8g3.1g
Arvot/100g100g99kcal5.1g8g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=205857