Kananuudelikeitto

Kuumenna öljy pannussa.

Ruskista kanasuikaleet ja lisää valkosipulit (murskattuna).

Laita kattilaan 1,3 l vettä ja lisää Knorr pussikeittoainekset.

Kuumenna kiehuvaksi ja siirrä kanasuikaleet kattilaan.

Lisää tomaattipyre ja anna kiehua hiljalleen noin 10 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Jnvalo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananuudelikeitto, Knorr, 61 g90g277kcal10.7g51g3.6g2.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g10g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Keiju rypsiöljy (Raisio)7.3g66kcal0g0g7.3g0g
Kanasuikaleet kariniemi367g407kcal84.4g0g7.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 1907g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g16g45kcal3.2g0.8g3.2g0.2g
Tomaattipyree, Pirkka103g84kcal3.5g19.5g1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g1781kcal205.2g146g45g7.2g
Valittu annoskoko2500g891kcal102.6g73g22.5g3.6g
Annoskoko puolitettuna1250g445kcal51.3g36.5g11.3g1.8g
Arvot/100g100g36kcal4.1g2.9g0.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207207