Kaalisörsseli (VHH)

Paista jauheliha
kuullota kaali ja sipuli kevyesti paistinpannulla voissa
kuori ja pilko 2 porkkanaa
sekoita vuoassa tai padassa ainekset keskenään
sekoita mausteet veteen ja kaada sekaan (vaihtoehtoisesti voit maustaa jauhelihan ja kaalin paistettaessa)
Paista uunissa, noin 175 asteessa, 1,5 - 2 tuntia tai jopa pidempään.

Mitä kypsempää sen parempaa :)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Tiinalehtola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1653g349kcal19.8g56.2g3.3g34.7g
Hirvenjauheliha oma saalis551g617kcal121.2g0g16.5g0g
Sipuli (kuorittu)61g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Voi 31g224kcal0.4g0.1g25.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g143g40kcal0.9g8.5g0.3g3.6g
Suola, annos 3g3.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3.3g9kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Vesi55g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2510kcal287g138g90.8g80.4g
Valittu annoskoko2500g1255kcal143.5g69g45.4g40.2g
Annoskoko puolitettuna1250g628kcal71.8g34.5g22.7g20.1g
Arvot/100g100g50kcal5.7g2.8g1.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=213407