Lihapullat pannia varten

Korppujauhojen ja sipulikeittoainesten turvotus kermaviilissä.

Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita taikinaksi.

Pulliksi uuniin +225c parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1425g2365kcal270.7g0g142.5g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g185g593kcal16.7g96.3g11.1g16.7g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 712g457kcal22.8g34.3g24.9g0.1g
Kananmuna kuoreton 178g254kcal22.3g0.5g18.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7336kcal665g262.2g393.6g33.6g
Valittu annoskoko2500g3668kcal332.5g131.1g196.8g16.8g
Annoskoko puolitettuna1250g1834kcal166.3g65.6g98.4g8.4g
Arvot/100g100g147kcal13.3g5.2g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214110