Juustoinen teeleipä (karppausinfo)

Sekoita aineet sekaisin kulhossa.

Kaada leivinpaperin päälle, paista n. puoli tuntia +200 asteessa, kunnes pinta on vaalean ruskea.

Ripottele kuuman leivän pinnalle vielä juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Bullikas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl1563g2048kcal203.2g7.8g134.4g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%135g337kcal18.9g14.8g7.5g66g
Vesi, vesijohtovesi 135g0kcal0g0g0g0g
Voi 128g929kcal1.5g0.5g104.1g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima 539g2041kcal150.3g0g161.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g10709kcal747.8g46.2g815.4g132g
Valittu annoskoko2500g5355kcal373.9g23.1g407.7g66g
Annoskoko puolitettuna1250g2677kcal187g11.6g203.9g33g
Arvot/100g100g214kcal15g0.9g16.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237169