KarppiMutakakku

Sulata voi ja suklaa, lisää hieman jäähtyneeseen seokseen munat yksitellen vatkaten.

Makeutusjauhetta voit käyttää enemmänkin, lisää seokseen se ja mantelijauhe.

Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun irtophjajvuokaan ja paista 200 asteessa n. 10 min. Tarjoa kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa lidl 81% (Lidl), annos 5.5g196g1080kcal19.6g44.8g84g0g
Voi, 1 tl, 5 g524g3822kcal5.2g5.2g418.8g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton131g419kcal30.2g13.7g27.2g0g
Makeutusjauhe, Pirkka262g979kcal3.1g240.8g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)1309g1649kcal144g3.9g117.8g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g79g471kcal18.8g5.2g42.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g16840kcal441.8g627.2g1380.4g0g
Valittu annoskoko2500g8420kcal220.9g313.6g690.2g0g
Annoskoko puolitettuna1250g4210kcal110.5g156.8g345.1g0g
Arvot/100g100g337kcal8.8g12.5g27.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=252156