Paras kevyt rahkapannari

Vatkaa munat, suola, sokerit vaahdoksi, lisää maito jauhot ja lopuksi maitorahka hyvin sekoittaen kaada leivinpapeeroidulle pellillle 200 aste 30 min.

ps, leivinpaperi kannattaa kevyesti voidella, niin pannari ei tartu siihen niin kovasti kiinni

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Tnt1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 1106g374kcal33.8g54.2g1.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 288g987kcal29.3g201.3g3.5g10.1g
Kananmuna kuoreton 243g347kcal30.4g0.7g24.9g0g
Suola, annos 3g5.5g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 282g1145kcal0g281.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g33g133kcal0g32.9g0g0g
Maitorahka,maustamaton, rasvaton (Rainbow), annos 250g542g379kcal65g21.7g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6731kcal317g1185.2g64.4g20.2g
Valittu annoskoko2500g3366kcal158.5g592.6g32.2g10.1g
Annoskoko puolitettuna1250g1683kcal79.3g296.3g16.1g5.1g
Arvot/100g100g135kcal6.3g23.7g1.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254886